Φιλική νίκη 3-1 ο Παναθηναϊκός επί του Λεβαδειακού

Καλός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Λεβαδειακό δείχνοντας καλά στοιχεία, ενώ άρεσε ο Σάντσεθ στο δεύτερο ημίχρονο που χρησιμοποιήθηκε.

Το σκορ άνοιξε ο Λεβαδειακός στο 13΄ Μιλιάζες, ενώ ο Παναθηναϊκός με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε τρία σερί γκολ με τους Καλτσά (44΄), Πέτριτς (48΄) και Καρέλη (84΄). Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς πιο κινητικός, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ, όταν στο 13ο λεπτό ο Μιλιάζες σούταρε δυνατά, ο Στιλ απέκρουσε προσωρινά, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα. Στο 16` οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Δώνη από πάσα του Λουντ και στο 30` οι Βοιωτοί «απάντησαν» στα δοκάρια με «βολίδα» του Μαχαίρα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44`) ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε, όταν ο Λουντ εκτέλεσε φάουλ απ΄ τα δεξιά, ο Κουτρουμπής έπιασε την πρώτη κεφαλιά μεσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα στον Καλτσά που με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου προηγήθηκε, καθώς στο 48` μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων από κόρνερ του Λουντ ο Πέτριτς πλάσαρε από κοντά δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει και να παραμείνει το σκορ στα επίπεδα του 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς στο 78` ο Στιλ απέκρουσε το σουτ του Παππά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Καρέλης με καρφωτή κεφαλιά πάνω στην κίνηση μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρινάκη από τα αριστερά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Τσιντώτας (58` Μοσχονάς), Αποστόλου (70` Σταματάκης), Μάντζιος (75` Χατζηλάμπρος), Γκράτσα, Κώτσιος (58` Μάγκας), Μιλιάζες (76` Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Κασάσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67` Μαρινάκης), Λαγός (46` Σάντσεθ), Λουντ, Δώνης (70` Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82` Τζανουλίνος), Καλτσάς (73` Καρέλης), Πέτριτς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος