ΕΠΟ: “Απαξιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός”

Με μια καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ απαντά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στην επιστολή που απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό, αναφέροντας η Ομοσπονδία ότι οι “πράσινοι” κάνουν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Άλλη μια επιστολή-ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει αυτό που ακριβώς καταγγέλλει. Ζητά δικαιοσύνη από τη διαιτησία, ενώ θέλει να επηρεάζει τους ορισμούς διαιτητών. Ζητά δικαιοσύνη από τη δικαιοσύνη, ενώ αμφισβητεί την αμεροληψία των δικαστών.

Αναφέρεται σε φαινόμενα βίας, ενώ υποδαυλίζει τη βία στοχοποιώντας ονομαστικά ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ζητά την ισονομία, τη στιγμή που καταφέρεται εναντίον όλων αυτών που διασφαλίζουν την ισονομία.

Και το χειρότερο: μιλά για απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη στιγμή που συστηματικά και με ποικίλους τρόπους το απαξιώνει».

ΠΗΓΗ: ΕΠΟ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος