Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα, 2-1 στα Γιάννενα

Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε το σθένος για να “γυρίσει” το ματς και να πάρει μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1 στους “Ζωσιμάδες” που ήταν η πρώτη μετά από τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη για την ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Μανιά, αλλά οι Αρκάδες γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Γιάννου, στο 37′ με πέναλτι και στο 81′.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν με το ξεκίνημα του αγώνα. Στο 3′ ο Μπαντής έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα πέρασε από πάνω του και ο Μανιάς την έσπρωξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια το ματς δεν είχε ρυθμό, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και η μοναδική φορά που οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση βολής, ο Βελλίδης απέκρουσες εντυπωσιακά τη δυνατή κεφαλιά του Ιγκλέσιας (12′). Όμως στο 37′ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Στρούνα έριξε στο έδαφος τον Μπερτόλιο. Ο Γιάννου το εκτέλεσε εύστοχα και το ημίχρονο έκλεισε στο 1-1.
Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στο β’ ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες περισσότερο πρόσεχαν να μην δεχθούν γκολ που θα επιφέρει την ήττα, παρά να πετύχουν γκολ που θα δώσει τη νίκη. Στο 67′ ο Μπαντής εξουδετέρωσε με δυσκολία το σουτ του Τσάβες και στο 74′ η κεφαλιά του Σανκαρέ έφυγε ελάχιστα άουτ. Ωστόσο, σε μια ανύποπτη στιγμή και σε μια ακίνδυνη σέντρα στο 81′, ο Αστέρας κατάφερε να γυρίσει το ματς πάλι με τον Γιάννου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Στρούνα και έκανε το 1-2, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε τέλος στο αήττητο που είχε ο ΠΑΣ μέσα στην έδρα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιαράς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Σκόνδρας – Ιγκλέσιας, Λανθαρότε, Κουρμπέλης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (72′ Σκόνδρας), Μανιάς, Κοζορώνης (84′ Φερφελής), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς (76′ Σαπανίδης), Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Δημούτσος (55′ Φερνάντες), Μπερτόλιο (46′ Λανθαρότε), Παπαδόπουλος, Γιάννου (85′ Αλόκο).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ