Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πανιώνιος καθώς νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στη τέταρτη θέση. Τα γκολ πέτυχαν ο Ανσαριφάρντ στο 64’ και ο Καραμάνος στο 70’. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 52΄’λόγω αποβολής του Ρουσκουγέδα με δεύτερη κίτρινη.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν για τον Παναιτωλικό στο 16’ όπου ο Μαρκόφσκι σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 37’, ο Πανιώνιος απάντησε στις ευκαιρίες με τον Κυριακίδη να λέει «όχι» σε πλασέ του Μπακασέτα.
Στο 52’ οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Ρουσκουγέδα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς και άφησε τον Παναιτωλικό με δέκα παίχτες. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και στο 64’ βρήκαν δίχτυα με τον Ανσαριφάρντ (1-0). Στο 70΄ ο Τασουλής σέντραρε από αριστερά και ο Καραμάνος με κεφαλιά-δυναμίτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Κίτρινες κάρτες: Μπακασέτας, Καραμάνος – Ρουσκουγέδα, Καπέλ
Κόκκινη: Ρουσκουγέδα (52΄-δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής: Αρετόπουλος
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Τασουλής, Τζανδάρης, Σιώπης, Μασούρας (80΄ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (60΄ Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας (85΄ Καθάριος), Καραμάνος.
Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Πάουλο, Κλέσιο (66΄ Κουτρομάνος), Ρουσκουγέδα, Ουαρντά, Κάπελ (81΄ Μουνιός), Μαρκόφσκι (76΄ Βασιλείου).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:
Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Βέροια-Καλλονή 2-0
Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0
Oλυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0
Πανιώνιος-Παναιτωλικός 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 61
2. ΑΕΚ 42
3. Παναθηναϊκός 38
4. ΠΑΟΚ 34
. Πανιώνιος 34
6. Αστέρας Τρίπολης 31
7. Ηρακλής 26
. Παναιτωλικός 26
9. Ξάνθη 25
10. ΠΑΣ Γιάννινα 24
. Λεβαδειακός 24 -20αγ.
. Πλατανιάς 24
13. Ατρόμητος 22 -20αγ.
. Βέροια 22
15. Πανθρακικός 14
16. Καλλονή 10
* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ)
Δημήτρης Γιαχανατζής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος