Eπαφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί για τον Νεϊμάρ

Με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι στο τέλος της σεζόν να μην αμφισβητείται πλέον, είναι και ο Νεϊμάρ (έχει συμβόλαιο ως το 2025) που θα μπορούσε επίσης να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα και ιστοσελίδα της Equipe, η Παρί βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους για τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της. Και οι πιο προχωρημένες, οδηγούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», που λογικά θα συμμετάσχουν στο επόμενο Champions League, ενδιαφέρονται για το προφίλ του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα για να ενισχύσουν τον επιθετικό τομέα τους. Σε αυτό φέρεται να παίζει ρόλο και ο Κασεμίρο, συμπατριώτης του Νεϊμάρ, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον «Νέι».

Αυτό που μένει να φανεί είναι πώς θα πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα σε οικονομικό επίπεδο. Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας από τους πλουσιότερους συλλόγους στον πλανήτη, δεν έχει ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες, η διοίκησή της δεν θα ήθελε να πληρώσει τον αστρονομικό μισθό του Νεϊμάρ κι άλλο ένα μεγάλο ποσό μεταγραφής στο σύλλογό του.

Ο Βραζιλιάνος είναι πλέον ανοιχτός στην ιδέα μιας νέας πρόκλησης, ειδικά μετά τη διαδήλωση δυσαρεστημένων οπαδών μπροστά από το σπίτι του.

Έχει μπει στη λίστα μεταγραφών της Παρί Σεν Ζερμέν, τουλάχιστον ανεπίσημα, και οι μάνατζερ προσπαθούν να τον πλασάρουν παντού, ειδικά στην Αγγλία όπου βρίσκονται οι περισσότεροι σύλλογοι που διαθέτουν την οικονομική ευρωστία.

Η Τσέλσι και η Νιούκαστλ αναφέρονται συχνά ως άλλοι πιθανοί προορισμοί. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό πακέτο, η Παρί τάσσεται υπέρ μιας άμεσης μεταγραφής, αλλά αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο του δανεισμού, αν αυτό της επιτρέψει να απαλλαχθεί από τον τεράστιο μισθό ενός παίκτη που είναι δυσανάλογος της προσφοράς του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος