Έλληνας επιχειρηματίας συζητά με τον Μάικλ Τζόρνταν για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς

Ο Στιβ Αποστολόπουλος, του οποίου η οικογενειακή περιουσία ανέρχεται σε 4 δισεκατομμύρια δολάρια, είχε επαφές με τον Μάικλ Τζόρνταν για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που αναφέρθηκε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν έψαχνε τρόπο να πουλήσει τις μετοχές του στους Σάρλοτ Χόρνετς και το απόγευμα της Τετάρτης, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε ότι ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας είχε συζητήσεις μαζί του για να επενδύσει στους διοικητές του NFL της Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με τον Woj, ο Steve Apostolopoulos, ένας Ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος με ρίζες από την Καλαμάτα, μίλησε με τον Air Jordan τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν προέκυψε κάποια σημαντική εξέλιξη. Γύρισε πίσω και πλέον επισκέπτεται τόσο το γήπεδο όσο και το προπονητικό κέντρο των “Διοικητών” τους οποίους θέλει να αποκτήσει. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη με τον Τζος Χάρις, με τον Τίλμαν Φερτίτα (ιδιοκτήτη των Χιούστον Ρόκετς) και με τον Τζεφ Μπέζος, τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και δημιουργό της Amazon.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Canadian Business, η οικογένεια Αποστολόπουλου έχει αξία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατέχει τη μεγαλύτερη εταιρεία Real Estate στον Καναδά. Ο πατέρας του Στηβ Αποστολόπουλου, Ανδρέας, μετακόμισε από την Καλαμάτα στον Καναδά και η πρώτη του δουλειά ήταν σε ταχυφαγείο.

Πηγή: postcen.com
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος