Άλλη μια εναλλακτική λύση στον χώρο του κέντρου πήγε …περίπατο για την ΑΕΚ, καθώς ο Μιγκέλ Κορδέρο δεν μπόρεσε τελικά να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο λόγω του τραυματισμού και έμεινε εκτός αποστολής της «Ενωσης» για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 28/2.
Η ΑΕΚ «ξέμεινε» από κεντρικούς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζουκουλίνι και την τιμωρία του Μάνταλου κι έτσι ο Πογέτ είναι αναγκασμένος να αλλάξει το σύστημά του καθώς οι μοναδικοί διαθέσιμοι είναι οι Σιμόες, Γιόχανσον. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του αγώνα χρειαστεί τρίτος, αυτός θα είναι εκ των πραγμάτων ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος δεν έχει παίξει στη Super League από τον περασμένο Οκτώβριο. Τιμωρημένος είναι και ο Γκάλο, άρα στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μιχάλης Μπακάκης.
Η αποστολή της ΑΕΚ έχει ως εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντονώπουλος, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ, Αραβίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 18 ποδοσφαιριστές, οι δύο (Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος) δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα από τον Πογέτ, ενώ ο Μπακάκης έκανε ντεμπούτο την περασμένη Κυριακή στο «Καυτανζόγλειο».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος