Δυσαρέσκεια Σάντος για τον Ρονάλντο στον αγώνα με τη Ν. Κορέα

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε την δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα της Πορτογαλίας εναντίον της Νότιας Κορέας και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι ο 37χρονος θα είναι αρχηγός της Πορτογαλίας στον νοκ άουτ αγώνα για τους «16» την Τρίτη με την Ελβετία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Ρονάλντο αντέδρασε θυμωμένα καθώς αποσύρθηκε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου της ήττας της Παρασκευής από τη Νότια Κορέα για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του στα χείλη «σώπα!» καθώς έφευγε από το γήπεδο και αργότερα είπε ότι εξοργίστηκε από τον αντίπαλο επιθετικό Cho Gue-Sung που του ζήτησε να επισπεύσει την έξοδό του. «Πριν από την αλλαγή μου, ένας από τους αντιπάλους έλεγε να φύγω γρήγορα», είπε ο Ρονάλντο. «Του είπα να σωπάσει, δεν έχει εξουσία, δεν χρειάζεται να πει τίποτα».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Ρονάλντο σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο Σάντος είπε: «Αν έχω δει τις εικόνες; Ναι, δεν μου άρεσε καθόλου. Πραγματικά δεν μου άρεσε. Αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα έχουν τελειώσει σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτά τα θέματα επιλύονται κεκλεισμένων των θυρών. Επιλύθηκε. Σταματήστε σε αυτό το θέμα και τώρα όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα».

Ο Σάντος δεν επιβεβαίωσε αν ο Ρονάλντο θα ήταν αρχηγός της Πορτογαλίας. «Αποφασίζω ποιος θα είναι αρχηγός μόνο όταν φτάσω στο γήπεδο», είπε ο Σάντος. «Ακόμα δεν ξέρω ποια θα είναι η σύνθεση. Αυτό έκανα πάντα και αυτό θα κάνω πάντα και το ίδιο θα είναι και αύριο. Το άλλο θέμα λύθηκε. Το έχουμε επιδιορθώσει εσωτερικά και αυτό είναι».

Ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα όταν σκόραρε με το πέναλτι εναντίον της Γκάνας στο πρώτο παιχνίδι του Ομίλου Η’.

Ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκέφτεται σοβαρά μια προσοδοφόρα πρόταση να ενταχθεί στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας Αλ Νασρ. Ο Ρονάλντο έχει λάβει μια επίσημη πρόταση που θα κόστιζε σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Αυτή είναι η απόφασή του – αυτό πρέπει να αντιμετωπίσει», είπε ο Σάντος για το μέλλον του Ρονάλντο. «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι το μόνο που μιλήσαμε».

Πηγή: The Guardian
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος