Δύο με τρεις μήνες εκτός δράσης ο Φεράν Τόρες

Μεγαλύτερο απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί, θα είναι το διάστημα απουσίας του Φεράν Τόρες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (16/10) αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπέρνλι, ο νεαρός επιθετικός θα μείνει δύο με τρεις μήνες εκτός δράσης, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο.

Ο διεθνής Ισπανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Nations League με την Ιταλία και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, αλλά παρ’ όλ’ αυτά έπαιξε κανονικά στον τελικό με τη Γαλλία.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι όμως, το πιθανότερο είναι ο Φεράν Τόρες να επανέλθει στη δράση στις αρχές του 2022.

Στο μεσοδιάστημα, θα χάσει σίγουρα τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, με Ελλάδα στο ΟΑΚΑ και Σουηδία στη Σεβίλλη, το υπόλοιπο της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά και σημαντικά ματς της Premier League.

Ο Γκουαρντιόλα είχε πάντως και κάποια ευχάριστα νέα για τους φίλους της Σίτι, καθώς δήλωσε ότι ο Ιλκάι Γκιντογάν και ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο προπονούνται κανονικά και θα είναι διαθέσιμοι για το αυριανό ματς πρωταθλήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος