Ο Τσιτσιπάς νίκησε 3-1 σετ τον Ίσνερ και συνεχίζει στο Roland Garros

Παρά το κακό ξεκίνημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ επί του Αμερικανού Τζον Ίσνερ και πέρασε στον 4ο γύρο του Grand Slam Roland Garros.
Tα δυνατά σερβίς και οι πολλοί άσοι του Ίσνερ δυσκόλεψαν πολύ στο πρώτο σετ τον Έλληνα τενίστα που δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις, παρά το γεγονός ότι κράτησε τα δικά του σερβίς, και έχασε με 7-5 games.
Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, είχε πολύ καλές επιστροφές στα σερβίς του αντιπάλου του, απέφυγε τα αβίαστα λάθη και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1 με 6-3 games.
O Aμερικανός υψηλόσωμος Ίσνερ έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ, κράτησε όλα τα εξαιρετικά σερβίς του και έφτασε το σετ στο τάι μπρέικ, όπου τελικά η ποιότητα του Στέφανου Τσιτσιπά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του και νίκησε στις λεπτομέρειες με 7-6 games. Η ολική επαναφορά, έστω και δύσκολα είχε επιτευχθεί!
Το τέταρτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, από το ξεκίνημα ο Τσιτσιπάς έκανε το break στο σερβίς του Ίσνερ ο οποίος δεν μπόρεσε στη συνέχεια να αντιδράσει, και το τελικό 6-1 στα games έδωσε τη νίκη στον Έλληνα τενίστα που συνεχίζει στους «16» του φημισμένου Roland Garros.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος