Δεύτερος στο Diamond League o Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδης επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και με άλμα στα 5.82μ. κατετάγη δεύτερος στο Diamond League του Μονακό και εξακολουθεί να παραμένει στην «αφρόκρεμα» του αγωνίσματος παγκοσμίως.

Ο Έλληνας άλτης προσπάθησε για νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά απέτυχε τρεις φορές να περάσει τα 5.92μ, με τα οποία θα κατέρριπτε το πανελλήνιο ρεκόρ (5.91μ που είχε ξεπεράσει στις 4 Ιουλίου με τη νίκη του στο Diamond League του Παρισιού). Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τον αγώνα του πετυχημένα στα 5,57 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,72μ και 5,82 μέτρα, ενώ άφησε τα 5.87μ για τα 5.92μ..
Νικητής στο Μονακό ήταν ο Ρενό Λαβιλενί με 5,92 μέτρα. Ο Γάλλος ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,82μ, έπειτα ξεπέρασε τα 5,92μ και στη συνέχεια απέτυχε στα 6,02 μέτρα. Ο Λαβιλενί έχει 13 βαθμούς στη συνολική βαθμολογία του Diamond League και ο Φιλιππίδης τον ακολουθεί με 10β.
Στην 3η θέση έμεινε ο Αμερικανός Σαμ Κέντρικς με 5.82μ,, στην 4η ο Πολωνός Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι επίσης με 5.82μ, στην 5η ένας ακόμη Αμερικανός, ο Μπραντ Γουόκερ με 5.72μ και στην 6η ο Τσέχος Γιαν Κούντλιτσκα με το ίδιο ύψος.

ΠΗΓΗ:AΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος