Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες (Χιονοσανίδα-Halfpipe γυναικών): Ανίκητη η Κλόε Κιμ

Η Αμερικανίδα, Κλόε Κιμ, επιβεβαίωσε ότι είναι μία από τις σπουδαιότερες πρωταθλήτριες χιονοσανίδας, καθώς με μία επιβλητική εμφάνιση, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα halfpipe των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, διατηρώντας τα κεκτημένα από την κορυφαία διοργάνωση του 2018.

Η 21χρονη Ολυμπιονίκης, ξεχώρισε των αντιπάλων της από την πρώτη διαδρομή και δεν τους άφησε περιθώρια αντίδρασης, με αποτέλεσμα να περιορισθούν στην διεκδίκηση των άλλων δύο μεταλλίων. Το αργυρό μετάλλιο, κατέκτησε η Ισπανίδα, Κεράλτ Καστελέτ και το χάλκινο, η Σένα Τομίτα από την Ιαπωνία.

Η Κιμ, η οποία σε ηλικία μόλις 17 ετών, έγινε στην Πιονγκτσάνγκ, η νεότερη Ολυμπιονίκης στην χιονοσανίδα, σχολίασε λίγο μετά την νίκη της: «Ημουν τόσο υπερήφανη για τον εαυτό μου. Ξεχείλισα από συναισθήματα όταν κατάφερα να προσγειωθώ με επιτυχία στην πρώτη προσπάθεια. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθα από τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν να είμαι όσο πιο ανοικτή γίνεται. Είναι άδικο να περιμένουμε να είσαι τέλειος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος