«Χαστούκι» της Σασουόλο στην Μίλαν, την κέρδισε 3-1 μέσα στο Σαν Σίρο (highlights)

Ηττα σοκ υπέστη η Μίλαν (1-3) από την Σασουόλο σε ματς για την 14η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν που ερχόταν από τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το UEFA Champions League ήθελε να συνεχίσει με νίκες και στην Serie A για να ανεβεί μόνη πρώτη -έστω προσωρινά- στην βαθμολογία.

 

Παρόλα αυτά η Σασουόλο της έκανε «κηδεία» μέσα στο Σαν Σίρο, καθώς παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 1-3.

Οι «ροσονέρι», που γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους, προηγήθηκαν με τον Αλέζιο Ρομανιόλι στο 21ο λεπτό, αλλά δεν χάρηκαν και πολύ. Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο βασικό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Σασουόλο ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Τζιανλούκα Σκαμάκα. Λίγο μετά το ημίωρο, ο Σιμόν Κιάερ σκόραρε σε λάθος εστία για το 1-2, με τον Ντομένικο Μπεράρντι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 66’, σε μια φάση που… χόρεψε τον Ρομανιόλι. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 77’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, μεγαλώνοντας τα προβλήματα για τη Μίλαν ενόψει της συνέχειας.

Βασικός σε όλο το παιχνίδι ήταν ο Δημήτρης Νικολάου για τη Σπέτσια. Ωστόσο, η ομάδα του Τιάγκο Μότα γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπολόνια στο «Ντίνο Μανούτσι». Το μοναδικό γκολ ήρθε με πέναλτι του Μάρκο Αρναούτοβιτς στο 83’, έπειτα από χέρι του Ενζολά Εμπαλά.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος