Champions League: Ντεμπούτο για Σα και συνολικά πέντε αλλαγές από τον Μεντιλίμπαρ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη ματς κόντρα στη Ναϊμέγκεν (20:30, ΕΡΑΣΠΟΡ)

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού στη ρεβάνς της Ολλανδίας με τη Ναϊμέγκεν (20:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Βάσκο τεχνικό να κάνει πέντε αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα στο 0-0 του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κρίνεται στην Ολλανδία για τον Ολυμπιακό, που θέλει νίκη στην έδρα της Ναϊμέγκεν, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση, είτε στα πέναλτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να αλλάξει πολλά στην εικόνα της ομάδας του, συγκριτικά με τη “λευκή” ισοπαλία στο Φάληρο πριν από μία εβδομάδα.

Έτσι, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού προχώρησε σε πέντε αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γκουστάβο Σα, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Επιπλέον, βάζει από την αρχή τους Πιρόλα, Σίλβα και Μάρτινς, οι οποίοι είχαν μπει ως αλλαγή στο πρώτο ματς, ενώ στην ενδεκάδα βρίσκεται και ο Έσε, ο οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεντιλίμπαρ γύρισε στην άμυνα τον Ροντινέι, ο οποίος είχε παίξει ως εξτρέμ στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πόποβιτς, Πιρόλα, Ρέτσος, Μπρούνο, Ροντινέι, Γκαρθία, Έσε, Σίλβα, Μαρτίνς, Σα, Ελ Κααμπί.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος