Στο ντεμπούτο του εξαιρετικού Μάριο Χεζόνια (21 πόντους) με την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός «λύγισε», 77-85, μπροστά στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου της Euroleague, Μπαρτσελόνα, για την 27η αγωνιστική και υποχώρησε στο 9-16.
Στην επιστροφή του Νικ Καλάθη (9π.) στο ΟΑΚΑ, οι Καταλανοί του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξέφυγαν με διψήφια διαφορά στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης και αύξησαν σε 19-8 το ρεκόρ τους. Πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» αναδείχτηκε ο Νίκολα Μίροτιτς με 25 πόντους.
Τα 21 λάθη του Παναθηναϊκού, με τα περισσότερα στην κρίσιμη τελευταία περίοδο, «έσβησαν» κάθε αμυντική προσπάθεια των «πράσινων», από τους οποίους έλειψε απόψε η διάρκεια στην επίθεση. Ουσιαστικά η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 6 πόντους, βλέποντας τη «γεμάτη» σε κάθε θέση Μπαρτσελόνα να έχει έτοιμη απάντηση κάθε φορά που βρισκόταν σε απειλητική θέση.
Tα δεκάλεπτα: 17-26, 39-47, 50-59, 77-85
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπολτάουζερ, Πάντερ, Μόγκουλκοτς
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Όντεντ Κάτας): Μακ 11 (3), Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης 2, Χεζόνια 21 (2), Κασελάκης, Γουάιτ 7 (1), Μήτογλου 13 (1), Μπέντιλ 14 (2), Σαντ-Ρος 5 (1).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 8, Βέστερμαν, Χάνγκα 4, Μπολμάρο 8 (2), Σμιτς 6, Οριόλα 2, Αμπρίνες 2, Χίγκινς 16 (2), Κούριτς 3 (1), Κλαβέρ 2, Μίροτιτς 25 (5), Καλάθης 9 (1).
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος