Αναβλήθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις

Για δεύτερη φορά ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις αναβλήθηκε. Η Euroleague, ανέβαλε την αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το βράδυ της Τετάρτης (21:00 26/1) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα πως το Ολυμπιακό Στάδιο θα παραμείνει κλειστό και αύριο (26/1) για λόγους ασφαλείας λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή, η οποία κατανόησε τις δυσχερείς συνθήκες και προχώρησε στην αναβολή του ματς.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα της 18ης αγωνιστικής, αφού την πρώτη είχε αναβληθεί ελέω κορονοϊού. Η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε αναβάλλει τόσο τη σημερινή (25/1) όσο και τη χθεσινή προπόνηση (24/1), καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Πλέον, η Euroleague θα αναζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εξ αναβολής αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ελληνική και τη λιθουανική ομάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ