Αστέρας Τρίπολης: “Στον Παναθηναϊκό δεν ταιριάζει το κλαψούρισμα”

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο με αφορμή τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, στην οποία κάνει λόγο για “φαιδρές κατηγορίες” από έναν “γραφικό πρόεδρο“, ενώ αναφέρει ότι και ο Παναθηναϊκός ελέγχεται για “χειραγωγημένα” παιχνίδια.

Σε άλλο σημείο στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι “ο Παναθηναϊκός είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σύλλογος που έχει δοξάσει πολλές φορές τη χώρα μας στην Ευρώπη. Είναι ένας σύλλογος στον οποίο δεν ταιριάζει το κλαψούρισμα και η ρουφιανιά. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο πρόεδρος αυτού του τεράστιου συλλόγου οφείλει να λέει λίγα και να επενδύει πολλά. Εσείς, πράττετε τα ακριβώς αντίθετα.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης έχει ως εξής:

«Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μας αναγκάζει να απαντήσουμε σε φαιδρές κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ομάδας μας. Μας κατηγόρησε ότι δεν έχουμε τιμωρηθεί για “χειραγωγημένα” παιχνίδια.

Για ποιο λόγο ο γραφικός πρόεδρος δεν αναφέρει ότι και η δική του ομάδα ελέγχεται από την ίδια εταιρεία για “χειραγωγημένα” παιχνίδια; Αν δεν τα θυμάται, του τα θυμίζουμε εμείς γιατί, ίσως, έχει μικρή ή επιλεκτική μνήμη.
24/11/2013: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
8/12/2013: Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4
26/03/2014: Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0
4/12/2014: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0

Υπάρχει βέβαια και το περίφημο Ξάνθη-Παναθηναϊκός το 2008 (3-2).

Συμπέρασμα. Όσο ελεγχόμενοι είμαστε εμείς ως ΑΣΤΕΡΑΣ, σύμφωνα με εταιρεία ελέγχου στοιχηματισμού, άλλο τόσο ελεγχόμενοι είστε και εσείς, αλλά και όλες οι ελληνικές ομάδες. Γιατί κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας; Με αυτά τα τρικ δεν πρόκειται να κοροϊδεύετε για πολύ ακόμη τον κόσμο της ομάδας σας.
Κύριε πρόεδρε του Παναθηναϊκού, είναι καιρός να αντιληφθείτε επιτέλους, ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σύλλογος που έχει δοξάσει πολλές φορές τη χώρα μας στην Ευρώπη. Είναι ένας σύλλογος στον οποίο δεν ταιριάζει το κλαψούρισμα και η ρουφιανιά. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο πρόεδρος αυτού του τεράστιου συλλόγου οφείλει να λέει λίγα και να επενδύει πολλά. Εσείς, πράττετε τα ακριβώς αντίθετα.

Είναι πλέον ολοφάνερο, ότι σας ενδιαφέρει μόνο η προσωπική σας ικανοποίηση και όχι το καλό του συλλόγου τον οποίο εκπροσωπείτε. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ακριβό χόμπι που έχει ανάγκη από ακέραιες συμπεριφορές, σκεφτείτε ξανά και ψύχραιμα αν έχετε θέση σε αυτό.
Μη μας αναγκάσετε να επανέλθουμε με πιο ακραίες και… αποκαλυπτικές ανακοινώσεις».

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ
ΠΗΓΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ