Αρχίζει το μεγάλο ματς που κρίνει το εισιτήριο για Άμπου Ντάμπι: Οι 12άδες του Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές (21:45, ΕΡΑΣΠΟΡ)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (06/05, 21:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για το Game 5 των play off της Euroleague, με τους δύο προπονητές να κάνουν γνωστές τις 12άδες για την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε από την Τουρκία με μία νίκη και μία ήττα, κάτι που σημαίνει πως το εισιτήριο για το ποια ομάδα θα πάει στο Άμπου Ντάμπι θα κριθεί στην Αθήνα. Το μεγάλο παιχνίδι έφτασε με το “τριφύλλι” να υποδέχεται σε λίγη ώρα την Εφές, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Οι δύο προπονητές πριν από λίγο έκαναν γνωστές τις επιλογές τους για την αναμέτρηση χωρίς εκπλήξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος