Άρης: Στην τελική ευθεία του Εντιαγέ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης, καλοκαιρινής μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης. Ο Μπαντού Εντιαγέ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες συνεργασίας με την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος μέσος, με θητεία – μεταξύ άλλων – σε Στόουκ και Γαλατάσαραϊ, είχε μάλιστα συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Εντιαγέ θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη έπειτα από τους Ιζέτ Χαΐροβιτς και Ντένις.

Ατομικό για Μήτρογλου, εμβολιασμός και Φαμπιάνο

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας στο Σόχαου της Αυστρίας και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα (Σάββατο 10/7) στις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Λέριν Ντουάρτε έκανε ατομικό. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ποδοσφαιριστές και μέλη του αγωνιστικού τμήματος προχώρησαν στον εμβολιασμό τους με το μονοδοσικό εμβόλιο, μια δυνατότητα που παρέχει η Super League.

Εν τω μεταξύ, μία από τις αρκετές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν προταθεί στον Άρη και φαίνεται να ξεχωρίζει, είναι αυτή του Φαμπιάνο Λέισμαν. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος – που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ – έμεινε ελεύθερος από τη Ντενιζλίσπορ, η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση της Super Lig την περασμένη σεζόν και υποβιβάστηκε. Ο ύψους 1,88μ. Φαμπιάνο πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του (Τσαπεκοένσε, Κρουζέιρο, Παλμέιρας, Ιντερνασιονάλ) αλλά και την Πορτογαλία (Μποαβίστα).

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος