Aπολύθηκε η υπάλληλος της Red Bull Racing που κατήγγειλε απρεπή εις βάρος της συμπεριφορά από τον επικεφαλής Κρίστιαν Χόρνερ

Ο υπάλληλος της Red Bull Racing Formula 1, η καταγγελία του οποίου προκάλεσε έρευνα σχετικά με τη φερόμενη παραβατική συμπεριφορά του επικεφαλής της ομάδας Christian Horner, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, δήλωσε την Πέμπτη στο Associated Press άτομο με πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Το άτομο ζήτησε ανωνυμία επειδή η Red Bull δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες της έρευνας. Η μητρική εταιρεία της Red Bull Racing δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.


Την περασμένη εβδομάδα, η μητρική εταιρεία της ομάδας απέρριψε μια καταγγελία για υποτιθέμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του Horner προς έναν υπάλληλο της ομάδας.

Μια μέρα αργότερα, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων για το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, ένας φάκελος που υποτίθεται ότι περιείχε στοιχεία εναντίον του Horner στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε σχεδόν 200 άτομα στο paddock της F1, συμπεριλαμβανομένης της Liberty Media, της F1, της FIA, των άλλων εννέα διευθυντών ομάδων και πολλών μέσων ενημέρωσης.

Η αυθεντικότητα των αρχείων δεν έχει επαληθευτεί από το AP- το αρχείο προήλθε από έναν γενικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πηγή: Associated Press

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος