Aποκλείστηκε η εθνική Νέων, 1-1 με Αγγλία

Δεν τα κατάφερε η εθνική μας ομάδα Νέων που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Αγγλία στην Ισπανία όπου διεξάγεται η elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αποκλείστηκε από την τελική φάση της διοργάνωσης σε συνδυασμό με την ήττα στην πρεμιέρα με 0-2 από τους Ισπανούς.

Η Αγγλία προηγήθηκε στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Άρμστρονγκ, που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Σβαρνά, αλλά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ισοφάρισε στο 51΄ με τον Λάμπρου, να χάνει ευκαιρίες με τους Ρεγκάκο, Ανδρούτσο, Αγγελόπουλο, Μανθάτη και να διαμαρτύρεται για πέναλτι του Γούντμαν στον Ανδρούτσο, στο 89ο λεπτό. Ο Αυστριακός διαιτητής, Μάρκους Γούτσκι, έδειξε κίτρινη κάρτα τους Ότζο, Λέντσον, Κόνολι, Αγγελόπουλο, Σβαρνά, Μεγαρίτη και Λημνιό.

«Για μένα τα παιδιά είναι νικητές. Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους μας και δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών, οδηγώντας τους Άγγλους να βρίσκονται διαρκώς σε άμυνα. Το σημερινό αποτέλεσμα μάς αδικεί. Αξίζαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς» σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας. Στο άλλο παιχνίδι η Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γεωργία, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα την Τρίτη 29 Μαρτίου (18:00).

ΕΛΛΑΔΑ: Αστράς, Βιδάλης, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (68΄ Μεγαρίτης), Ρεγκάκος (83 Σταθόπουλος), Λάμπρου (74΄ Λημνιός), Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος

ΑΓΓΛΙΑ: Γούντμαν, Κένι, Κόνολι, Λέντσον, Μουρ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον (67΄ Κουκ), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ, Μπράουν (74΄ Όνομαχ), Φράι, Ότζο (60΄ Άμπραχαμ)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος