Από ένα τατουάζ αναγνώρισε τον Ντάνι Άλβες η γυναίκα που τον κατήγγειλε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo, η γυναίκα που κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Ντάνι Άλβες για σεξουαλική παρενόχληση το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Βαρκελώνη πλέον μπορεί σίγουρα να πει ότι ήταν αυτός, καθώς αναγνώρισε ένα τατουάζ που έχει ο Άλβες στην κοιλιά του.

Η γυναίκα δήλωσε πως πλέον είναι σίγουρη πως ο άνθρωπος που την παρενόχλησε σεξουαλικά είναι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, καθώς παρατήρησε το τατουάζ που έχει ο Βραζιλιάνος στην κοιλιά του, όταν, όπως κατέθεσε, ο Άλβες την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Ο δικαστής, ρώτησε την γυναίκα πως αυτό ήταν δυνατόν, αφού ο Βραζιλιάνος είχε καταθέσει πως αυτός ήταν καθιστός στην τουαλέτα και η γυναίκα βρισκόταν από πάνω του.

Τότε ήταν που ο Ντάνι Άλβες άλλαξε την κατάθεσή του, κάτι που οδήγησε και στην αλλαγή του δικηγόρου του -για αυτόν που είχε εκπροσωπήσει τον Λιονέλ Μέσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής του-, με την νέα κατάθεση του να είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη, καθώς στην αρχή είχε ισχυριστεί πως δεν ήξερε ποια είναι η κοπέλα, ενώ τώρα κατέθεσε πως οι δύο τους έκαναν συναινετικό σεξ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος