Κατέθεσε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική παρενόχληση

Η κατάθεση της 23χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο δεξί μπακ Ντάνι Άλβες για σεξουαλική παρενόχληση, ήρθε στο «φως» μέσω της εφημερίδας “La Vanguardia”, δίνοντας όπως ήταν και αναμενόμενο, περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς εικάζεται πως ο Ντάνι Άλβες ενώ χόρευε με την φερόμενη ως θύμα, την ακουμπούσε άσεμνα και μάλιστα έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό της, χωρίς την συγκατάθεση της ίδιας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την “La Vanguarida”, η κατάθεση της 23χρονης

«Αμέσως με το που τους είδαμε, (τον Άλβες και την παρέα του), ο Άλβες άρχισε να φλερτάρει με τρεις φίλες μου, να κολλάει πάνω τους και να τις αγγίζει.

Μετά ήρθε πάνω μου και άρχιζε να μου ψιθυρίζει πράγματα στο αυτί, στα πορτογαλικά, τα οποία δεν καταλάβαινα. Μου έδειξε ένα δωμάτιο, που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένας επιπλέον χώρος VIP.

Μπήκε πρώτος μέσα και εγώ τον ακολούθησα. Έκλεισε αμέσως την πόρτα, ήρθε από πίσω μου τραβώντας το χέρι μου, βάζοντας το πάνω του.

Αμέσως του ζήτησα να φύγω γιατί ένιωσα άβολα. Αυτός μου είπε πως δεν γίνεται αυτό και ύστερα μου ζητούσε συνεχώς να του πω πως ήμουν το «κορίτσι» του. Μου έπιασε μετά το κεφάλι, το έσπρωξε προς τα κάτω και μου ζήτησε να του κάνω στοματικό έρωτα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος