Απίστευτη γκάφα: Μπέρδεψαν τον Μανέ με έναν συνοδό του στο Μόναχο!

«Εδώ είναι!… Ή δεν είναι!» Οι τηλεθεατές του Sky TV απόλαυσαν την ξεκαρδιστική στιγμή που οι δημοσιογράφοι νόμιζαν ότι ο Σάντιο Μανέ εμφανιζόταν σε ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη στην Μπάγερν Μονάχου… μόνο που δεν ήταν αυτός!

Ήταν μια ξεκαρδιστικά αμήχανη στιγμή όπου ένας παρουσιαστής του Sky Sports μπέρδεψε τον Σάντιο Μανέ με έναν από τους συνοδούς του, καθώς ο ρεπόρτερ του έψαχνε να πάρει μια αποκλειστική δήλωση από το νέο απόκτημα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μανέ έγινε πρωτοσέλιδο το απόγευμα της Τετάρτης, όταν τελικά ολοκλήρωσε τη μετακόμισή του στην Μπάγερν Μονάχου με £35,1 εκατομμύρια, κατεβάζοντας την αυλαία μιας γεμάτη τρόπαια περιόδου στη Λίβερπουλ.

Και λίγες στιγμές μετά την άφιξη του 30χρονου στα κεντρικά γραφεία της Μπάγερν, το Sky Sports ήθελε πολύ να πάρει μια συνέντευξη μαζί του.
Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής στο Sky Sports News, ένας από τους Γερμανούς ανταποκριτές τους περίμενε έξω από την προπονητική βάση της Μπάγερν για να πάρει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Μανέ, όταν εμφανίστηκε ένα φανταχτερό αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.

Παρασυρμένος από τους συναδέλφους του, ο ρεπόρτερ του Sky Sports πλησίασε στη συνέχεια το όχημα για να πάρει κάποια αντίδραση από τον ίδιο τον άνδρα πριν ανοίξει μια από τις πίσω πόρτες.

Καθώς ο άνδρας εμφανίστηκε δευτερόλεπτα αργότερα, η παρουσιάστρια του Sky Sports, Βίκυ Γκόμερσαλ, λέει ενθουσιασμένη “Εδώ είναι!” όμως τότε κατάλαβε ότι δεν ήταν ο Μανέ!

Αντίθετα, ήταν ένας από τους συνοδούς του Μανέ, αφήνοντας την Gomersall να συνειδητοποιήσει τη γκάφα της και να πει, “ω όχι, περιμένω λίγο”, με τον Μανέ να βγαίνει από το όχημα από την άλλη πόρτα!

Η ξεκαρδιστική γκάφα άφησε τους θαυμαστές άναυδους στο Διαδίκτυο, με έναν θαυμαστή να περιγράφει τη στιγμή ως «σοκ», ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε το περιστατικό ως «λαμπερό».

Ο Μανέ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας £250.000 την εβδομάδα στο Allianz Arena, τερματίζοντας την εξαετή παραμονή του στο Merseyside.

Μιλώντας για πρώτη φορά ως παίκτης της Μπάγερν, ο Μανέ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρίσκομαι με την Μπάγερν στο Μόναχο.
«Είχαμε πολλές συζητήσεις και ένιωσα το μεγάλο ενδιαφέρον αυτού του μεγάλου συλλόγου από την αρχή. Οπότε δεν υπήρχε αμφιβολία στο μυαλό μου από την αρχή.
«Είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτήν την πρόκληση. Θέλω να πετύχω πολλά με αυτόν τον σύλλογο ».

Ο σταρ της Σενεγάλης, ο οποίος έφτασε στο Άνφιλντ από τη Σαουθάμπτον το 2016 για 34 εκατομμύρια λίρες, έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα για τους «Reds» στον τελικό του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μανέ άφησε να εννοηθεί πριν από εκείνον τον αγώνα στο Παρίσι ότι το μέλλον του μπορεί να βρίσκεται μακριά από το Άνφιλντ και στη συνέχεια επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να φύγει λιγότερο από 24 ώρες μετά το σφύριγμα της λήξης του τελικού.

Σε μια αποχαιρετιστήρια συνέντευξη στη Λίβερπουλ, ο Μανέ πρόσθεσε: «Προφανώς είναι περίεργο –πραγματικά, πολύ περίεργο– να μην είσαι πλέον παίκτης της Λίβερπουλ μετά από έξι χρόνια στο Άνφιλντ.

Αλλά φυσικά πέρασα υπέροχα, απίστευτα και από την πρώτη μου μέρα μου άρεσε πολύ η προπόνηση, το παιχνίδι, ειδικά στο Άνφιλντ και μπροστά σε αυτούς τους καταπληκτικούς φιλάθλους.

Νομίζω ότι όποιος και να φύγει από τη Λίβερπουλ, με αυτούς τους φιλάθλους θα σου λείπουν πάντα γιατί μέχρι στιγμής [είναι] οι καλύτεροι στον κόσμο και το έλεγα πάντα.

«Θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω στο Άνφιλντ για να τους πω ένα «γεια» και φυσικά να παρακολουθήσω τη Λίβερπουλ να παίζει γιατί θα είμαι ο Νο.1 οπαδός της Λίβερπουλ – μετά τους οπαδούς!»

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να επιστρέψει στο Άνφιλντ στο Champions League, είπε:
«Ξέρετε το Champions League και τι μπορεί να συμβεί με τις κληρώσεις, μπορεί να συμβεί σίγουρα.

«Είναι ποδόσφαιρο και φυσικά πρέπει να έρθω και να παίξω. Αλλά όπως είπα, η Λίβερπουλ είναι Λίβερπουλ και θα δούμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Μανέ κέρδισε έξι μεγάλα τρόπαια κατά τη διάρκεια έξι ετών στο Μέρσεϊσαϊντ, διεκδικώντας κάθε μεγάλη διάκριση του συλλόγου και σκόραρε συνολικά 120 γκολ σε 269 αγώνες για τον σύλλογο.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-Μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος