Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο Έρικσεν που κατέρρευσε στον αγώνα Δανία-Φινλανδία (video)

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας με ανακοίνωση ενημέρωσε ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης για το Euro2020, ανάμεσα στη Δανία και την Φινλανδία, έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, μπορεί να μιλήσει και η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί στο Νοσοκομείο της Κοπεγχάγης Rigks όπου μεταφέρθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Ίντερ υπέστη ανακοπή καρδιάς.

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΙΚΣΕΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Σοκ προκάλεσε η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του στο 42ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στη Δανία και την Φινλανδία για τo Euro2020!
Oι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω στον 29χρονο άσο της εθνικής Δανίας που έχασε τις αισθήσεις του σε ανύποπτη στιγμή και σωριάστηκε στο έδαφος και ενώ επιχειρούσε το κοντρόλ με το στήθος από πλάγιο αράουτ σε μια φάση.
Όλοι οι παίκτες της Δανίας και της Φινλανδίας συνειδητοποίησαν την κρισιμότητα της κατάστασης και παρέμεναν συντετριμμένοι, όσο οι γιατροί επιχειρούσαν την κάρπα, ακόμη και με απινιδωτή ώστε να επανέλθει η αναπνοή του Ερικσεν!
Το παιχνίδι έχει διακοπεί και με φορείο έχει μεταφερθεί ο Έρικσεν εκτός αγωνιστικού χώρου και εν συνεχεία σε Νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη από το απροσδόκητο συμβάν που έχει σοκάρει τους πάντες και όλοι προσεύχονται πια για να κερδίσει αυτή την δύσκολη μάχη ο Έρικσεν που είναι πατέρας δύο παιδιών.
Όπως μετέδωσαν μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, του είχαν τοποθετήσει μάσκα οξυγόνου κατά τη μεταφορά του με φορείο εκτός γηπέδου.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ !

Mέχρι το σημείο εκείνο ο αγώνας ήταν ισόπαλος 0-0 και με νεότερη ενημέρωση η UEFA γνωστοποίησε ότι τελικά ο αγώνας, εφόσον τα νέα είναι ευχάριστα από το Νοσοκομείο, θα συνεχιστεί κανονικά από το 42ο λεπτό όπου διεκόπη. Η διακοπή για το ημίχρονο θα είναι μόλις 5 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=yZQ9KO1wScY

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος