Αναστέλλεται η απεργία του ΠΣΑΠ – Κανονικά οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος

“Λευκός καπνός” βγήκε από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές στην σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας συμφώνησαν στην επανέναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου των ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει ότι αναστέλλεται και η απεργία του ΠΣΑΠ.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν από σήμερα 15/12 έως και Πέμπτη 17/12 θα γίνουν κανονικά, αρχής γενομένης με τους αγώνες Αχαρναϊκός – Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΣ Γιάννενα που ξεκινούν στις 15:00.

Στην σύσκεψη που έγινε ανάμεσα σε ΕΠΟ, Super League, Football League και το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών συμφωνήθηκε να επαναλειτουργήσει το Εγγυητικό Ταμείο, αλλά αυτή τη φορά υπό την ΕΠΟ που αναλάβει να “τρέξει” και τις διαδικασίες για να γίνουν οι επαφές και να τεθούν από την αρχή οι όροι και οι προϋποθέσεις ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΠΣΑΠ.

Η πλευρά του ΠΣΑΠ επιφυλάσσεται πάντως για το μέλλον και αναμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων. Να δει αν θα γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις που έλαβαν οι άλλες πλευρές, ειδάλλως θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

«Υπήρξε πνεύμα αλληλεγγύης. Δώσαμε από κοινού λύσεις στο πρόβλημα. Το εγγυητικό ταμείο θα λειτουργήσει άμεσα και θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Διονύσης Δημόπουλος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ανέφερε ότι «ως τις 20 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν οι επαφές του ΠΣΑΠ με τους δύο συνεταιρισμούς».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Σε εξέλιξη η σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για την απεργία των ποδοσφαιριστών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος