Τσιτσιπάς: «Πίστεψα μέχρι τέλους στην ανατροπή»

Φανερά καταβεβλημένος μετά την υπερπροσπάθεια για την σπουδαία ανατροπή και νίκη επί του Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι πίστεψε μέχρι τέλους στη νίκη, έστω και αν είχε το μομέντουμ του αγώνα για τα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Aναλυτικά δήλωσε στην κάμερα:

«Υπήρχε μια στιγμή στο παιχνίδι που δεν μου έβγαινε απολύτως τίποτα, ό,τι κι αν έκανα. Ο Ντιέγκο είχε ξεκάθαρα το μομέντουμ κι εγώ απλά προσπάθησα να κρατηθώ στο παιχνίδι. Τελικά αυτό μου βγήκε σε καλό. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα και πάρα πολλά όταν ήμουν πίσω στο σκορ με 4-0, ωστόσο, χαλάρωσα υπερβολικά και σιγά-σιγά άρχισαν να επιστρέφουν τα χτυπήματα μου» ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του.

Ρωτήθηκε πότε πίστεψε ότι μπορείς να φτάσει στη νίκη κι απάντησε: «Νομίζω μετά τον τελευταίο πόντο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, βρέθηκα κοντά στο τρίτο σετ, σέρβιρα για το ματς και εκεί σκέφτηκα πως έχω την πιθανότητα να κλείσω το ματς.»

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει στον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ, σχολίασε: «Να παίξω όπως σήμερα, με αποφασιστικότητα και προσοχή. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα πρέπει να βγάλω το καλύτερο μου παιχνίδι και θα το πάω χτύπημα με χτύπημα.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ