Αντετοκούνμπο, Σάκκαρη και εθνική ομάδα πόλο ανδρών βραβεύθηκαν ως κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς από τον ΠΣΑΤ (εικόνες+βίντεο)

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μαρία Σάκκαρη και η εθνική ομάδα πόλο ξεχώρισαν στην εφετινή βράβευση του ΠΣΑΤ για τις κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες της χρονιάς.

Υπό το βλέμμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, επικεφαλής θεσμικών φορέων και φυσικά κορυφαίων αθλητών & προπονητών, πραγματοποιήθηκε η εφετινή εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου προς τιμήν των σημαντικότερων αθλητικών προσωπικοτήτων της χρονιάς, η οποία μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ3 αλλά και τη διαδικτυακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Πριν από τη βράβευση, τιμήθηκαν αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (εθνική πόλο, Στέφανος Ντούσκος, Εμμανουήλ Καραλής, Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας, με τους τελευταίους δύο να απουσιάζουν από την εκδήλωση), αλλά και όσοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Επιπλέον, βραβεύθηκαν τιμητικά οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Σπύρος Καπράλος, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Καρολίνα Πελενδρίτου και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για τις υπηρεσίες τους στον αθλητισμό και το παράδειγμα δείχνουν που στην κοινωνία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη θέαση ενός βίντεο – αφιερώματος στον παγκόσμιο δημιουργό και λάτρη του αθλητισμού, Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος «έφυγε» πριν από λίγους μήνες από τη ζωή.

Η βράβευση του ΠΣΑΤ για τις κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες του 2021, μέσω της γκαλερί του ertnews.gr:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ