Εκτός ημιτελικών του Indian Wells ο Τσιτσιπάς που έχασε 2-1 από τον Mπασιλασβίλι (highlights)

Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-4) από τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι στον προημιτελικό αγώνα για το Indian Wells Masters που διήρκεσε 2 ώρες και 9 λεπτά στην Καλιφόρνια και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του τουρνουά.

Η …κακή μέρα φάνηκε από την αρχή για τον Έλληνα άσο, ν. 3 στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς βρέθηκε από την αρχή να κυνηγάει πίσω στο σκορ τον αποφασισμένο αντίπαλό του, ν. 36 στον κόσμο και έχασε το πρώτο σετ με 6-4 games.
Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε στο δεύτερο σετ, μπήκε πολύ δυνατά και έχοντας ως όπλα του το δυνατό του σερβίς και τα δυνατά χτυπήματα κατάφερε να επικρατήσει με 6-2 games, δίνοντας την εντύπωση ότι το τρίτο σετ θα ήταν μια απλή διαδικασία γι΄αυτόν.
Ωστόσο με το ξεκίνημα του 3ου σετ ο Μπασιλασβίλι, αιφνιδίασε τον Έλληνα τενίστα, έκανε γρήγορα το break και προηγήθηκε με 2-0 games. Ο Τσιτσιπάς και σε αυτό το σετ έβγαλε γρήγορα αντίδραση, έκανε το break στο σερβίς του Βασιλασβίλι και πέρασε μπροστά με 3-2 games. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Τσιτσιπά να υποπίπτει σε σωρεία αβίαστων λαθών που του κόστισαν τελικά την ήττα με 6-4 games, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσει στη συνέχεια το τρόπαιο.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ