Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν πάνω στο ζήτημα που προέκυψε με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, μετά τις τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει αναφερόμενος σε εκείνους.
Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού για τον Κώστα Σλούκα:
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Εμείς μιλάμε λίγο, όταν έχουμε να πούμε κάτι το λέμε. Όσον αφορά το θέμα του Σλούκα, είναι ένας αθλητής που ο Ολυμπιακός του έδωσε τα πάντα. Τον πήραμε από παιδάκι από τον Μαντουλίδη, τον αναδείξαμε και τον πιστέψαμε. Νομίζω πως η δήλωση που έκανε ήταν τελείως εκτός λογικής, ίσως να είχε μπερδευτεί ή πιεστεί από κάποιον. Εγώ περίμενα πως θα έχει ήδη ζητήσει συγνώμη ή θα την έχει ανακαλέσει. Αυτά που είπε είναι εκτός λογικής, σα να ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ για το τι έγινε στο ραντεβού αλλά και μετά. Ο ίδιος ήρθε σε μια συνάντηση ενδεχομένως καθυστερημένη, με δική του υπαιτιότητα. Μιλήσαμε τέσσερις ώρες σε καλό κλίμα, κατέβηκα κάτω, σας είπε ότι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και μετά από δύο μέρες αποχώρησε. Ύστερα, έκανε δήλωση ότι ο σεβασμός προς εμένα και τον Παναγιώτη δεν επιβλήθηκε αλλά εμπνεύστηκε και από τότε δεν ασχοληθήκαμε».
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα. Ο ίδιος μειώνει την ιστορία του. Δεν κάναμε δηλώσεις για τον Σλούκα, δεν δηλώσαμε κάτι. Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις στους τελικούς. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε. Έκανε μία επαγγελματική απόφαση και είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο ίδΙος μειώνει τον εαυτό του και τα όσα έκανε εδώ».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος