Βόλος: Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Τσαγιού στην Βρύναινα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, στην πλατεία της Βρύναινας Αλμυρού, η “Γιορτή Τσαγιού”, στο πλαίσιο του αφιερώματος της “Μαγνήτων Κιβωτού” στο πολιτισμό των γεύσεων. Επίκεντρο της γιορτής αποτέλεσαν τα τοπικά προϊόντα της Βρύναινας και της Όθρυος γενικότερα.
Βόλος: Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Τσαγιού στην Βρύναινα
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, την Τοπική Κοινότητα Βρύναινας, τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Βρύναινας «Η Όθρυς», το Κέντρο αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών Όθρυος και με τη συνδρομή μεμονωμένων παραγωγών της Βρύναινας.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση εσπερινός στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.
Βόλος: Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Τσαγιού στην Βρύναινα
 
Ακολούθησε επιστημονική ημερίδα, με ξεχωριστούς ομιλητές, ενώ στο τέλος, ο κ. Ιγνάτιος τοποθετήθηκε συμπερασματικά και απένειμε διπλώματα συμμετοχής.
 
Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμη, έκθεση φωτογραφίας από την καλλιέργεια του τσαγιού στην Βρύναινα και παραδοσιακούς χορούς από τον «Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας «Η Όθρυς». Έκλεισε δε, με λαϊκό γλέντι, με την παραδοσιακή ορχήστρα του Θανάση Δραγάνη.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος