Λέσβος: Σε ποιες περιοχές γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες

Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, λόγω της χιονόπτωσης, κυρίως στο ορεινό οδικό δίκτυο της Λέσβου, με σχετικές Αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στα κάτωθι τμήματα επαρχιακού οδικού δικτύου στη Λέσβο:

Από τις 11 το πρωί σήμερα Δευτέρα 6-02-2023 και έως την ύφεση των φαινομένων:

· Στην επαρχιακή οδό Πελόπης – Κάπης – Μανταμάδου.

· Στην επαρχιακή οδό Φίλιας – Σκαλοχωρίου.

· Στην επαρχιακή οδό Άγρας – Μεσοτόπου, από το ύψος της διασταύρωσης για την περιοχή της Άγρας, έως τον οικισμό της Άγρας.

Από τις 12 το μεσημέρι και έως την ύφεση των φαινομένων:

· Στην επαρχιακή οδό Καλλονής – Πέτρας, από το ύψος της διασταύρωσης για την περιοχή Λαφιώνας, έως το ύψος της διασταύρωσης για την περιοχή της Στύψης.

· Στην επαρχιακή οδό Φίλιας – Πέτρας, από το ύψος του οικισμού της Φίλιας, έως το ύψος της διασταύρωσης για την περιοχή Τσιχράντα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος