Χοιρινό, μπάμπω, λουκάνικα και κοτόπουλο οι πρωταγωνιστές του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού

Για αύξηση της τιμής του μοσχαρίσιου κρέατος κάνουν λόγο οι κρεοπώλες έως 20% σε σχέση με πέρυσι, κοντά στο 10% η αύξηση στο χοιρινό και το κοτόπουλο.Το αγοραστικό κοινό έχει μειώσει τις ποσότητες κρέατος και στρέφεται αυτή την περίοδο στο χοιρινό και σε παραδοσιακά παρασκευάσματα όπως μπάμπω, λουκάνικα και στο κοτόπουλο περισσότερο και όχι στην γαλοπούλα.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος των κρεοπωλών Ροδόπης, Βασίλης Ιωαννίδης, ο οποίος υπογράμμισε πως η Δημοτική Αγορά κρατά το αγοραστικό κοινό της σταθερά με πρωταγωνιστή την ποιότητα στα εγχώρια κρέατα.
Χοιρινό, μπάμπω, λουκάνικα και κοτόπουλο οι πρωταγωνιστές του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού
Σε ότι αφορά τα οπωροκηπευτικά στην Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής, οι επαγγελματίες κάνουν λόγο για τιμές σε ικανοποιητικά επίπεδα, όπως δήλωσε σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο πρώην πρόεδρος των οπωροπωλών Ροδόπης, Γιώργος Γιαννακίδης.
Η κίνηση του κόσμου αναμένεται να ενταθεί σήμερα και αύριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος