Βόλος: Δίωξη στη 42χρονη που εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο – “Με κορόιδευαν” είπε στους αστυνομικούς

Τετραπλή δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, εξύβριση και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας ασκήθηκε στην 42χρονη γυναίκα, που σήμερα το πρωί, εισέβαλε στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου και, ούσα σε έξαλλη κατάσταση, απειλούσε και εξύβριζε χυδαία, μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικούς.

Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη ύστερα και από τη δεύτερη “εισβολή” της στο σχολείο, ο διευθυντής του οποίου, Ευριπίδης Κολτσιδόπουλος ενημέρωσε την Αστυνομία και έλαβε σχετικές οδηγίες για τον τρόπο χειρισμού της 42χρονης, καθώς ήταν εμφανώς εκτός εαυτού και υπήρχε παντελής αδυναμία συνεννόησης μαζί της.

Στην κατοχή της γυναίκας, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο για αυτό και της ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, δεν είδαν τη γυναίκα να επιδεικνύει ή να απειλεί με το μαχαίρι. Μαθητές ωστόσο, δήλωσαν, πως κατά την έξοδό της από το σχολείο, τους το έδειχνε, εκτοξεύοντας απειλές.

Μετά την σύλληψή της, διατάχθηκε από την Εισαγγελία Βόλου, η διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 42χρονη χρήζει νοσηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε απαραίτητο σε αυτή τη φάση, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα παρακολουθείται η ψυχική της υγεία από γιατρό, σε τακτική βάση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 42χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε σε αυτή την κατάσταση γιατί υφίστατο συνεχώς ειρωνείες, πειράγματα και λεκτικές επιθέσεις από ομάδα μαθητών, κάτι που έγινε και σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος