Βραβείο σε ψηφιακή μαθητική εργασία: «Αιγάλεω… 1922-2022: 100 χρόνια μικρασιατικής μνήμης»

Δούλεψαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και μεγάλη δημιουργικότητα μαθητές από το Αιγάλεω, περιοχή που υποδέχτηκε Μικρασιάτες πρόσφυγες, και βραβεύτηκαν για την ψηφιακή εργασία τους πάνω στη συγκεκριμένη θεματική.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω “Νέες Κυδωνίες”: «Με μεγάλη χαρά μας ανακοινώθηκαν και εμάς τα αποτελέσματα του διαγωνισμού “Hack the Map” του εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ωνάση, σύμφωνα με τα οποία το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – ΕΝΕΕΓΥΛ ΑΙΓΑΛΕΩ έλαβε τιμητικό έπαινο για το ψηφιακό έργο του: “Αιγάλεω… 1922-2022: 100 χρόνια μικρασιατικής μνήμης”.

Όπως θα δείτε στο λίνκ το έργο των παιδιών διακρίθηκε μαζί με άλλα τρία σχολεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό ειδικό σχολείο που προκρίθηκε στη Β΄ φάση του διαγωνισμού και έλαβε και τιμητική διάκριση στο τέλος του διαγωνισμού.

Στο βίντεο που ετοίμασαν οι μαθητές θα δείτε υλικό από το Μουσείο μας! Παρακάτω σας παραθέτουμε το λίνκ του έργου των παιδιών, το οποίο πλέον μπορείτε να δείτε.

Σύντομα το ψηφιακό έργο του σχολείου θα φιλοξενείται και στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Classroom του Ιδρύματος Ωνάση και θα είναι ορατό σε όποιον θελήσει να το δει. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς τους!».

Η βραβευμένη μαθητική δουλειά

Οι μαθητές εξηγούν τον τρόπο που δούλεψαν

Σχετική είδηση: Το ertnews στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού Αιγάλεω (φωτορεπορταζ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος