Επίσκεψη Δ/ντη Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε σχολεία του Δήμου Πλατανιά

Τις σχολικές μονάδες στο Δήμο Πλατανιά επισκέφθηκε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Μανώλης Τζανάκης.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στο συγκρότημα του Γυμνασίου -Λυκείου Αλικιανού καθώς και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Επίσκεψη Δ/ντη Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε σχολεία του Δήμου Πλατανιά

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Γυμνάσιο Πλατανιά όπου έγινε ενημέρωση από με τον Δ/ντή του, Βασίλη Παπαστάμο, για το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου τις εργασίες που έχουν γίνει και έχουν δρομολογηθεί από πλευράς του Δήμου και αφορούν την Κτιριακή υποδομή, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τον σύλλογο διδασκόντων.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Κολυμβαρίου, όπου παρουσία των Δ/ντών και των εκπαιδευτικών, ο κ. Τζανάκης ενημερώθηκε για την πλήρη ανακατασκευή και συντήρηση του κτιρίου που έγινε πριν δυο χρόνια από τον Δήμο, καθώς επίσης και για όλες τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις που έχει κάνει ο Δήμος στα αιτήματα των σχολικών του μονάδων, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου Βουκολιών, όπου δόθηκε η ευκαιρία στον Προϊστάμενο της Β´μιας εκπαίδευσης του Νομού, να διαπιστώσει και να δει από κοντά τις σημαντικές παρεμβάσεις στις υποδομές του, καθώς και να επισκεφθεί το Πολύκεντρο Βουκολιών, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τους συλλόγους διδασκόντων του.

Ο Δήμαρχος κ. Μαλανδράκης ευχαρίστησε τον κ. Τζανάκη για την επίσκεψη του σε όλες τις σχολικές μανάδες Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου, τη στήριξη στο πρόβλημα της μη συγχώνευσης των τμημάτων και έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που έχει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια από πλευράς του Δήμου. Παράλληλα ενημέρωσε για τους πόρους που έχουν εξασφαλιστεί για την ενεργειακή αναβάθμιση και για την επισκευή και συντήρησή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος