Δύσκολη πρόκριση για τον ΟΦΗ

Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε ο ΟΦΗ στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ομάδα της Κρήτης συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Αχέροντα Καναλακίου για την πέμπτη φάση της διοργάνωσης, αλλά τελικά νίκησε με 1-0 και πέρασε στον επόμενο γύρο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Καστάνιος με πέναλτι στο 25ο λεπτό.

Πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωσης μισής ώρας αγώνα έγινε η φάση που «σημάδεψε» το ματς, όταν ο Καμάου ανατράπηκε στην περιοχή από τον Παπανίκου και ο διαιτητής υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών», παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Ο Καστάνιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-0 σκορ με το οποίο ο ΟΦΗ τελικά πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

ΟΟΦΗ είχε την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος στο 67’ να «κλειδώσει» τη νίκη αλλά ο Γρίβας αστόχησε από καλή θέση. Στο 80ο λεπτό, ο Αχέροντας άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Βέρμπης δεν μπόρεσε να σκοράρει προ κενής εστίας!

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Β. Τζιάρρας): Bλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου (50’ Κυριάκης), Ζδράβος, Φράγκος, Πότσης (72’ Εμβραΐζογλου), Γεωργίου (72’ Κωσταμένας), Βέρμπης, Τσούτσης (50’ Βασιλειάδης).

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γκαγιέχος (46’ Λυμπεράκης), Ναμπί (59’ Γρίβας), Σελίμοβιτς (46’ Μεγιάδο), Φαν Ντούινεν (59’ Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος