«Απάντηση στην επίθεση φασιστών»: Τι ανακοίνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας για το αυριανό συλλαλητήριο

«Ούτε στη Σταυρούπολη, ούτε πουθενά με μπλόκο στους φασίστες» αναμένεται να είναι βασικό σύνθημα στο αυριανό φοιτητικό συλλαλητήριο το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση των Φοιτητικών Συλλόγων θα είναι «και μία μεγάλη απάντηση στην επίθεση φασιστών σε μέλη φοιτητικών συλλόγων στο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης».

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι που καλούν στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:00 στα Προπύλαια είναι μέχρι στιγμής οι Σύλλογοι Φυσικού, Πληροφορικής, Γεωλογικού, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, ΠΤΔΕ, ΤΕΑΠΗ, Νοσηλευτικής, Τούρκικων Σπουδών και Νομικής ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτονικής, ΣΕΜΦΕ, Μεταλλειολόγων, Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, ΝΦΕΕΜΠ, ΣΕΤ και ΣΕΤΠ του ΠΑΔΑ, Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι διεκδικούν το άνοιγμα των σχολών να συνοδευτεί με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη δια ζώσης διδασκαλία, ώστε οι σχολές να μην ξανακλείσουν. Παράλληλα, απαιτούν την κατάργηση του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη και εναντιώνονται σε οποιαδήποτε σκέψη για νέο νόμο-πλαίσιο που θα περιλαμβάνει κλείσιμο και συγχωνεύσεις τμημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος