Λάρισα: Συλλήψεις για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (27-07-2021) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, ο δράστης, αφού έθραυσε το κάτω μέρος υάλινης πόρτας εισόδου καταστήματος (ψητοπωλείο), ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε, από την ταμειακή μηχανή και παρακείμενο συρτάρι, συνολικά το χρηματικό ποσό των -900- ευρώ.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -17,9- γραμμάρια ηρωίνης, -40- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και το χρηματικό ποσό των -310- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

Επίσης, συνελήφθη χθες (27-07-2021) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης προχθές (26-07-2021) το μεσημέρι, εισήλθε σε -4- αγροτικές αποθήκες, ιδιοκτησίας ημεδαπής, θραύοντας τις εξωτερικές κλειδαριές των θυρών τους και από το εσωτερικό της μίας εξ’ αυτών αφαίρεσε διάφορα είδη ρουχισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος