Χιλιάδες λουλούδια ομορφαίνουν την πόλη της Φλώρινας

Τα καλοκαιρινά της χρώματα και αρώματα έβαλε η πόλη της Φλώρινας με τα Χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια να ομορφαίνουν το κέντρο και γειτονιές της πόλης, δίνοντας έναν τόνο χαρούμενο και γεμάτο ευωδία στην πόλη.

Χιλιάδες λουλούδια ομορφαίνουν την πόλη της Φλώρινας“Στόχος μας είναι μία πόλη καθαρή και όμορφη, που θα τη χαιρόμαστε όλοι. Προχωρήσαμε στον καλλωπισμό των χώρων για να βάλουμε χρώμα στη ζωή και στην πόλη μας και να μεταφέρουμε ένα αίσθημα αισιοδοξίας, ειδικά αυτήν την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Χιλιάδες λουλούδια ομορφαίνουν την πόλη της ΦλώριναςΠαράλληλα, συνεχίζεται ο καθαρισμός και η περιποίηση του πρασίνου σε πάρκα και κοινόχρηστους χώρους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας.

Χιλιάδες λουλούδια ομορφαίνουν την πόλη της Φλώρινας“Η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασική προτεραιότητά μας και ζητάμε και από τους συνδημότες μας να μην ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους, να μην μετακινούν τις ζαρντινιέρες κατά μήκος του ποταμού και να μην καταστρέφουν τα φυτά” κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος