Κέρκυρα: Προβληματισμένος ο Α. Αυλωνίτης με τις εργατικές κατοικίες

Τις εργατικές κατοικίες στον Άγιο Ιωάννη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης και πραγματοποίησε συνάντηση με τους δικαιούχους των κατοικιών καθώς και με τον επιβλέποντα μηχανικό της εταιρείας που εκτελεί το έργο.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής σήμερα στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες που δεν αποτελούν ανυπέρβλητα εμπόδια αλλά απαιτούν συντονισμό μεταξύ του ΟΑΕΔ, Δήμου, ΔΕΥΑΚ και ΔΕΗ. Ανάμεσα στις εκκρεμότητες είναι το αποχετευτικό και η ένωση του με τον βιολογικό καθαρισμό του Σκάφωνα, η ολοκλήρωση της κατασκευής των κοινοχρήστων χώρων και η σύνδεση του οικισμού και των διαμερισμάτων με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος και ύδρευσης.

Αυτή τη στιγμή, σημειώνει ο βουλευτής, οι εργασίες είναι σχεδόν στάσιμες και αναμένεται η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο συμπληρωματικών εργασιών του εργολάβου και εξέφρασε την απογοήτευση του για τη διαιώνιση του προβλήματος καθώς επίσης και τις αμφιβολίες του για το αν θα λειτουργήσει το σύστημα που επελέγη, να κατασκευαστεί δηλαδή μια μικρή δεξαμενή υποδοχής των λυμάτων η οποία θα πρέπει να αδειάζει σχεδόν καθημερινά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος