Ηράκλειο: ευρεία σύσκεψη για τα γυμνάσια και τα λύκεια

Η συντήρηση των σχολικών κτιρίων και η καθαριότητα ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν χθες σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στη Λότζια με τη συμμετοχή των διευθυντών των γυμνασίων και των λυκείων του δήμου Ηρακλείου και την αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρία Καναβάκη.
Η αρμόδια αντιδήμαρχος, ενημέρωσε τους διευθυντές σχετικά με τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για συντήρηση των κτιρίων, τη θετική έκβαση με την καθαριότητα και την υπογραφή συμβάσεων με τις σχολικές καθαρίστριες μετά τις παρεμβάσεις του Δήμου Ηρακλείου και όλα τα ζητήματα αρμοδιότητας της Αντιδημαρχίας Παιδείας.
Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία αναλύθηκαν και όλα τα υπόλοιπα θέματα, ενώ η κ. Καναβάκη τόνισε ότι, η δημοτική αρχή θα είναι συνεχώς δίπλα τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που διαπιστώνονται.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Γ. Τερζάκης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Στ. Καλουδάκης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Βλαχάκης, τα στελέχη του τμήματος Παιδείας και Σχολικών επιτροπών, η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας και η προϊσταμένη του τμήματος Συντήρησης Σχολικών κτιρίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος