Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε Περιφέρεια και Δήμους

Τους υποψηφίους που θα στηρίξει στην Περιφέρεια Κρήτης και στους μεγάλους δήμους του νησιού ανακοίνωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Στην Περιφέρεια, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα έχει επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Μανόλη Συντιχάκη, που κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης απέναντι στον Σταύρο Αρναουτάκη και Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ αυτή την ώρα παραχωρεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που θα στηρίξει το ΚΚΕ τόσο στην περιφέρεια όσο και του δήμους της Κρήτης στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου θα είναι ο Δημήτρης Βρύσαλης.
Υποψήφιος δήμαρχος Χανίων κατεβαίνει ο Νίκος Βουλάκης, μέλος ΔΣ εμπορικού Συλλόγου Χανίων. Υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου είναι ο Γιώργος Φιλιππάκης, δασολόγος. Υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου είναι Μανούσος Μανουσογιάννης, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου.
Για δήθεν πόλωση στην κεντρική πολιτική σκηνή από τα “αστικά κόμματα”, τα οποία αποσκοπούν στον “αποπροσανατολισμό του λαού” έκανε λόγο στην εισαγωγική τοποθέτησή του το μέλος της Κ.Ε. και γραμματέας Κ.Ο. Κρήτης Σάββας Βασιλειάδης. Όπως είπε, η ψήφος στους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ένα καθαρό μήνυμα αντεπίθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της εκάστοτε κυβέρνησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος