Υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών ο Ταρκάν Μουλταζά – Παραιτήθηκε από Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Αντιπεριφέριαρχης Υποδομών ΑΜΘ Ταρκάν Μουλταζά και για τον λόγο αυτό υπέβαλε τη παραίτησή του στις 16 Δεκεμβρίου στον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Σε δελτίο τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ ο κ Μουλταζά τονίζει: “Με αφορμή τη νέα πολιτική περίοδο, που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να είμαι ακόμα πιο κοντά στο λαό μας και για να μπορέσω να πετύχω ακόμη πιο σημαντικά πράγματα για την περιοχή μας, έλαβα την απόφαση να θέσω στη διάθεση του κ. Μέτιου την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη από τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Τις ερχόμενες ημέρες θα προβώ και σε μια πιο αναλυτική δήλωση σχετικά με την Υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος του Δήμου Αρριανών.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους του τόπου μας για την έως τώρα στήριξή τους στο πρόσωπό μου.
Με τη στήριξη του λαού μας είμαι βέβαιος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Για ένα καλύτερο αύριο με νέες Ελπίδες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ