Υπό κατάληψη σχολεία του Ηρακλείου

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα το πρωί μαθητές στο 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου στα Καμίνια, αλλά και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίων Δέκα στο δήμο Γόρτυνας. 

Οι μαθητές, που φορούσαν μάσκα μπροστά στην είσοδο του σχολείου τους, ζήτησαν να μην φορούν συνέχεια τη μάσκα την ώρα του μαθήματος, αλλά κυρίως ζήτησαν να ληφθούν καλύτερα μέτρα προστασίας, όπως μικρότερα τμήματα και καλύτερος καθαρισμός και απολύμανση των σχολείων τους.

Στο ΕΠΑΛ πήγε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μίλησε με τους μαθητές, όπως και ο διευθυντής αλλά και οι καθηγητές του σχολείου. Σήμερα πάντως το σχολείο δε λειτούργησε και όλοι περιμένουν τις αποφάσεις των καταληψιών μαθητών για αύριο Πέμπτη.

Στους Αγίους Δέκα το σχολείο πιθανότητα θα λειτουργήσει κανονικά αύριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ