Ρονάλντο: «Γαλλία και Γερμανία τα φαβορί στο Euro2016»

Έστω κι αν πολλοί περιμένουν από την Πορτογαλία να διεκδικήσει τον τίτλο στην κορυφαία διοργάνωση που ξεκινάει την Παρασκευή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παραδέχεται ότι οι Ιβηρες του Φερνάντο Σάντος δεν είναι φαβορί για να κερδίσει το Euro 2016, χαρακτηρισμό που δίνει σε Γαλλία και Γερμανία.

«Φαβορί; Η Γαλλία, η οποία έχει μια πολύ ισχυρή ομάδα. Η Γερμανία, η οποία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια. Και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την Ιταλία, και, φυσικά, την Ισπανία, που είναι η νικήτρια στις δύο τελευταίες διοργανώσεις. Επίσης μην ξεχνάμε το Βέλγιο, που έχει εξαιρετικά ταλαντούχους νέους παίκτες,» δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στους Times της Ινδίας.

«Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το Champions League για ενδέκατη φορά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά το Euro 2016 είναι ένας διαφορετικός διαγωνισμός, εκπροσωπώ την Πορτογαλία. Ο όμιλος μας μπορεί να φαίνεται εύκολος, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε. Η Αυστρία και η Ουγγαρία είναι ισχυρές και η Ισλανδία έχει αποκλείσει την Ολλανδία,» πρόσθεσε.

Ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας υπενθύμισε ότι η Πορτογαλία απογοήτευσε στο Μουντιάλ 2014. «Είχα έναν τραυματισμό που με ανάγκασε να μείνω έξω από το δεύτερο παιχνίδι. Επαιξα στο τρίτο, αλλά δεν ήμουνα 100 τοις εκατό έτοιμος. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Όταν χάνω, με ενοχλεί, αλλά τώρα έχουμε άλλη μια ευκαιρία σε ένα άλλο διαγωνισμό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος