Πάτρα: Ξεκίνησαν σήμερα τα “rapid test”

 Σε τρεις πλατείες της Πάτρας (Κύπρου, Αγ. Γεωργίου και Ελευθερίας), διενεργούνται από το πρωί “rapid test” για τον κορονοϊό, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
 Πάτρα: Ξεκίνησαν σήμερα τα “rapid test”
Η δράση πραγματοποιείται από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, τον Δήμο Πατρέων και τον ΕΟΔΥ. Όπως είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, “ο τυχαίος έλεγχος στον πληθυσμό, γίνεται με σκοπό να βρεθούν οι ασυμπτωματικοί.”
Οι Πατρινοί, περίμεναν υπομονετικά στην “ουρά” από τις 10 το πρωί, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ οι πρώτες πληροφορίες, μιλούν για ένα θετικό στα πρώτα 45 τεστ και όπως επιβάλει η σχετική διαδικασία, η περίπτωση, θα παραπεμφθεί προς τη διενέργεια μοριακού τεστ για επιβεβαίωση.Πάτρα: Ξεκίνησαν σήμερα τα “rapid test”
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης , βρέθηκε στις πλατείες της πόλης που διενεργούνται τα τεστ και δήλωσε για το θέμα μεταξύ άλλων: “Σήμερα γίνεται μια ανίχνευση για το τι γίνεται με τον γενικότερο πληθυσμό, είναι μια δειγματοληψία, για να δούμε, πού βρισκόμαστε, δεν λύνει όμως το πρόβλημα.. Στην περιοχή μας, πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα θωράκισης του υγειονομικού μας συστήματος. Να ενισχυθούν τα νοσοκομεία μας με υγειονομικό προσωπικό, ΜΕΘ και μηχανήματα.”
Ρεπορτάζ: Δήμητρα Αναργύρου
 
 
 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος