Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση έναρξης χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν για ακόμα μια χρονιά το παραμυθένιο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο.
Ονειροχώρα είναι ο φετινός τίτλος του και θα είναι ανοιχτό για το κοινό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Νεράιδες, ξωτικά, ξυλοποδαροι, άγιοβασιλιδες , πολλά λαμπιόνια και άφθονη μαγεία συνθέτουν το όμορφο αυτό σκηνικό.
Είναι η 12η χρονιά που πραγματοποιείται η θεαματική γιορτή στον δημοτικό κήπο δίπλα στα Υψηλά Αλώνια . Το Πάρκο των Χριστουγέννων γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο και για 20 ημέρες η Αιγιάλεια είναι έτοιμη να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες για να το απολαύσουν. Εθελοντικές Δράσεις, παιγνίδια, σπίτια ευχών ,νεραιδοσπιτα, ταχυδρομείο του Αη Βασίλη και μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθ’ ολη τη διάρκεια λειτουργίας του.
Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος