Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θέλει, στον γάμο, να παραδώσει την κόρη του στον πρίγκιπα Χάρι

Σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας The Daily Mirror, ενθουσιασμένος δηλώνει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για τον επικείμενο γάμο της κόρης του με τον 33χρονο πρίγκιπα Χάρι.

Όταν ρωτήθηκε αν στην τελετή του γάμου θα παραδώσει την κόρη του στο γαμπρό, ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ απάντησε: “Ναι, θα το ήθελα πολύ”.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο γάμος της 36χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού, Μέγκαν Μαρκλ, με τον πρίγκιπα Χάρι, εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτο στη σειρά διαδοχής στο θρόνο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ, έναν τόπο που συνδέεται για αιώνες με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στα τέλη του Νοεμβρίου.

Σχολιάζοντας την είδηση του γάμου, ο πατέρας της Μέγκαν -πρώην φωτιστής σε τηλεοπτικές σειρές και σαπουνόπερες- δήλωσε από το Μεξικό όπου ζει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι κατενθουσιασμένος».

Ο Χάρι είναι ο μικρότερος γιος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Κάρολου και της πρώτης συζύγου του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η Μαρκλ που έχει ήδη ένα διαζύγιο, γνωρίστηκε με τον Χάρι τον Ιούλιο του 2016 μέσω ενός κοινού τους φίλου.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Ο Χάρι έχει γνωρίσει τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, την οποία χαρακτήρισε “καταπληκτική”, ωστόσο δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον πατέρα της.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Daily Mirror

Φωτογραφία: AP /Frank Augstein

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος