Καστοριά: Αντιδράσεις για το ζήτημα με τις επισκέψεις μαθητών σε εκτροφεία γουνοφόρων ζώων.

Καστοριά: Αντιδράσεις για το ζήτημα με τις επισκέψεις μαθητών σε εκτροφεία γουνοφόρων ζώων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία  και οι φορείς γούνας, με ψήφισμα τους εκφράζουν την αγανάκτησή τους, όπως αναφέρουν, “για το απαράδεκτο έγγραφο, του Περιφερειακού Διευθυντή με αριθμ. πρωτ. 1227/22-02-2016 που έχει σταλεί σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, όπου αποτρέπεται η επίσκεψη μαθητών σε εκτροφεία γουνοφόρων ζώων”. Το εν λόγω έγγραφο με ψευδείς ισχυρισμούς, τονίζουν μεταξύ άλλων, στοιχειοθετεί συκοφαντική δυσφήμηση του κλάδου, προσβάλλοντας την εμπορική πίστη και την επαγγελματική μας υπόληψη.
Η Ελληνική Ομοσπονδία και οι φορείς γούνας ζητούν “από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε άμεση ανάκληση του εν λόγω εγγράφου και καταδίκη του από όλους τους φορείς και τα πολιτικά κόμματα”.

Καστοριά: Αντιδράσεις για το ζήτημα με τις επισκέψεις μαθητών σε εκτροφεία γουνοφόρων ζώων.
Σε γραπτή δήλωση της η βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου τονίζει μεταξύ άλλων για το ζήτημα που προέκυψε “Είχα τονίσει και προεκλογικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να ποινικοποιήσει και τη γουνοποιία. Και σήμερα, χρησιμοποιώντας δυστυχώς τον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης, φαίνεται να κάνει το πρώτο βήμα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος